تحصیل در آلمان

  • 10 نظر
  • 214 بازدید
  • سه شنبه 26 شهریور 1398

تحصیل در آلمان
تحصیل در آلمان
3.83 از 5 بوسیله 6 رای
موسسه رهام شرایط ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، مدارک لازم و دریافت وقت سفارت آلمان را مورد بررسی قرار می‌دهد تا با توجه به شرایط خود برای مهاجرت و ادامه تحصیل در آلمان تصمیم بگیرید.

  اینفوگرافی خدمت تحصیل در آلمان -1

آلمان با مساحت ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومتر مربع، داشتن 16 ایالت و با جمعیت بیش از 80 میلیون (آمار سال 2011) ، پرجمعیت‌ترین کشور اروپا است. آلمان در اروپای غربی و اروپای مرکزی قرار دارد و از شمال با کشور دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس، از جنوب‌غرب با فرانسه و لوکزامبورگ و از شمال‌غرب با بلژیک و هلند مرز مشترک دارد. آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد ملی در اروپاست. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، علمی و سیاسی آلمان به گونه‌ای است که همواره مقصد تعداد بسیاری از مهاجران بوده است. یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به آلمان، دریافت ویزای تحصیلی می‌باشد که در اینجا به آن می‌پردازیم.

چرا تحصیل در آلمان

  چرا تحصیل در آلمان -1

شما با دریافت ویزای تحصیلی از دانشگاه‌های آلمان، علاوه بر اینکه می‌توانید در بهترین و معتبرترین دانشگاه‌های آلمان تحصیل کنید؛ 18 ماه پس از پایان تحصیلات خود نیز فرصت دارید که کاری مناسب پیدا کرده و پس از 3 سال کار در آلمان هم اقامت دائم کشور آلمان را دریافت می‌کنید.

وضعیت کلی تحصیل در آلمان

شروع ترم دانشگاه‌های آلمان مانند اکثر دانشگاه‌های اروپایی از سپتامبر تا فوریه یک ترم تحصیلی و فوریه تا ژوئن ترم دیگر سال تحصیلی است. نزدیک 2 میلیون دانشجو در 380 مرکز آموزش عالی در آلمان مشغول به تحصیل هستند که حدود 12 درصد آنها را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند.

  • برلین با 3.5 میلیون نفر جمعیت بزرگترین شهر آلمان است که بیشترین حجم تمرکز دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی در آلمان را دارد. برلین به نسبت شهرهای مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت، به دلیل هزینه پایین زندگی برای زندگی دانشجویی گزینه مناسبی است. از دیگر نقاط قوت تحصیل در برلین اینست که بسیاری از دانشگاه‌ها در برلین دوره‌هایشان را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهند.
  • مونیخ سومین شهر بزرگ آلمان شهری چندفرهنگی، امن، تمیز و جزو 10 شهر برتر صنعتی جهان می‌باشد و یک گزینه مطلوب دیگر برای ادامه تحصیل در آلمان به حساب می‌آید.
  • فرانکفورت، شهر آسمان خراش‌ها، خانه‌ بانک مرکزی اروپا و یکی از بزرگترین مراکز مبادلات بورس در جهان، یکی دیگر از مقاصد مورد توجه دانشجویان برای تحصیل در کشور آلمان است. همچنین فرانکفورت از لحاظ کیفیت زندگی دومین شهر بزرگ جهان شناخته شده است. 

  تحصیل در آلمان -1

شرایط پذیرش دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی

شما ابتدا باید از یک کالج یا دانشگاه‌ آلمان پذیرش بگیرید. برای دوره‌های کارشناسی که اغلب به زبان آلمانی آموزش داده می‌شود باید مدرک B2 داشته باشید. همچنین برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان باید معدل دیپلم شما حداقل 15 و سن شما حداکثر 22 سال باشد. البته شرط سنی برای دانشگاه‌های خصوصی و غیر رایگان سختگیرانه نیست. امکان بورسیه شدن در مقطع کارشناسی در آلمان وجود ندارد و باید برای اسکان و ادامه تحصیل در آلمان در این مقطع، تمکن مالی لازم را داشته باشید. البته اکثر دانشگاه‌ها امکان استفاده از خوابگاه دانشجویی را دارند.  همچنین دانشجویان در کنار تحصیل اجازه‌ کار پاره وقت به میزان 20 ساعت در هفته را دارند.

  تحصیل در آلمان -1

مدارک لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی دولتی آلمان

  • مدرک دیپلم و ریز نمرات با حداقل معدل 15.
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات.
  • قبولی دانشگاه سراسری + ترجمه نامه قبولی در دانشگاه. درصورت دانشجو بودن ارائه کارت دانشجویی و گواهی تحصیلی.
  •  انگیزه‌نامه  (SOP).
  •  رزومه  (CV).
  •  تنظیم درخواست‌نامه‌ تحصیل برای دانشگاه مربوطه.

توجه کنید که شرط معدل و سن و قبولی در دانشگاه سراسری مربوط به دانشگاه‌های دولتی آلمان است و از آنجا که امکان بورسیه شدن در مقطع کارشناسی در آلمان وجود ندارد برای اطلاعات دقیق‌تر درباره دانشگاه‌های خصوصی، سایت دانشگاه مورد نظر خود را بررسی کنید. 

شرایط پذیرش دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان حدود 70 درصد رشته‌ها به زبان انگلیسی  و 30 درصد به زبان آلمانی ارائه می‌شوند. فارغ التحصیلان دوره‌ کارشناسی که معدل بالای ۱۳ دارند، می‌توانند برای دریافت پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند. البته به دلیل تقاضای زیاد برای آموزش به زبان انگلیسی، شانس قبولی برای معدل‌های بالاتر بیشتر است.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد

  • مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات.
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات.
  • ترجمه‌ رسمی مدرک کارشناسی و ریز نمرات.
  • مدرک IELTS  با نمره حداقل ۶.۵ و یا TOEFL  با نمره حداقل ۸۰ .
  • انگیزه‌نامه  (SOP).
  • رزومه  (CV).
  • تنظیم درخواست‌نامه‌ تحصیل برای دانشگاه مربوطه.
  • توصیه‌نامه‌ اساتید مقاطع تحصیلی قبلی (اختیاری). 

شرایط پذیرش دانشگاه‌های آلمان در مقطع دکترا

پذیرش دوره دکترا در آلمان بر اساس معدل و موافقت استاد راهنما با طرح رساله دکترا انجام می‌گیرد و مانند ایران از طریق کنکور سنجیده نمی‌شود. بنابراین برای پذیرش در مقطع دکترا در آلمان ابتدا باید یک استاد راهنما پیدا کنید که در زمینه تحقیقاتی مرتبط دارای پروژه باشد و او را متقاعد کنید که می‌توانید در پیش‌برد پروژه‌هایش به او کمک کنید. ممکن است این مرحله مخصوصا برای دانشجویان خارجی کمی زمان‌بر باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت پذیرش تحصیلی مقطع دکترا

  تحصیل در آلمان -1

  • مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات.
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات.
  • ترجمه‌ رسمی مدرک کارشناسی و ریز نمرات.
  • ترجمه‌ رسمی مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات.
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی.
  • توصیه‌نامه‌ اساتید مقاطع تحصیلی قبلی.
  • موافقت استاد راهنما.
  • انگیزه‌نامه  (SOP).
  • رزومه  (CV). 

گرفتن وقت سفارت آلمان

طبق مقطع تحصیلی و شرایط موردنظر هر مقطع، بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه آلمان باید از سفارت آلمان وقت مصاحبه گرفته که فقط به صورت آنلاین و از طریق سایت سفارت آلمان صورت می‌گیرد. 

مدارک لازم برای ارائه به سفارت آلمان جهت دریافت ویزای دانشجویی

  • شناسنامه و دو کپی از آن.
  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه و دو کپی از آن.
  • عکس رنگی پاسپورتی.
  • پذیرش تحصیلی.
  • گواهی پایان دوره‌ سه ساله‌ متوسطه (به همراه ترجمه).
  • گواهی پایان دوره‌ پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه).
  • گواهی پایان دوره‌ کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه).
  • مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود).
  • فرم پرشده‌ درخواست ویزا.
  • انگیزه‌نامه (SOP.
  • زندگی نامه.
  • هزینه‌ صدور ویزای تحصیلی آلمان.
  • گواهی پشتیبانی و تمکن مالی.

 

-   تمامی مدارک باید توسط مترجم رسمی دادگستری ترجمه و به تأیید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران برسد.

 

  تحصیل در آلمان -1

بعد از دریافت وقت سفارت و حضور در سفارت آلمان و تایید ویزای شما توسط سفارت، باید از یک شرکت بیمه ایرانی بیمه‌نامه‌ای با ۹۰ روز اعتبار تهیه کنید و پس از ورود به آلمان هم خود را توسط یک شرکت بیمه دولتی بیمه کنید.

اگر طالب به دریافت ویزای کاری این کشور و شرایطش هستید به اینجا مراجعه کنید

نظرات خود را بیان کنید

ارسال نظر

نازنین 78 :

سلام، از شرایط تحصیل در آلمان به عنوان بورسیه بیشتر صحبت کنید ممنون

  0 0 ارسال پاسخ

خانم زنگنه :

بورسیه تحصیلی آلمان خود انواع فراوانی داره که بعضی دولتی و بعضی دیگه غیر دولتی هستن. همچنین مراکز و موسسات مختلف، در مقاطع تحصیلی خاصی متقاضیان رو بورسیه می‌کنن که به بررسی اجمالی آنها خواهیم پرداخت، ما رو دنبال کنین.

  0 0

محمدی :

سلام دختر من در تبزهوشان اردبیل سال یازدهم درس میخواند وسال دیگر کنکور خواهد داد وانگلیس در کانون تاسه ترم دارد تمام کند وآلمانی a1را درتابستان گذارنده وa2 را تاامسال تمام میکند لطفا مارا در این سوالات راهنمایی فرمایید۱ -دانشگاههای پزشکی ودندانپزشکی خوب سه دانشگاه برای ما معرفی فرمایید۲- اگر کنکور داد وپزشکی از دانشگاه ایران قبول شد یا نشد چه فرقی در پذیرش دارد ۳- هزینه دانشگاه ومنزل مناسب دختر با رعایت مسایل فرهنگی۴- آیا با یک دختر ایرانی میتواند پیدا کند وهم منزل باشد

  0 0 ارسال پاسخ

سید سجاد موسوی :

سلام، اگر در نظر دارید دختر شما در آلمان تحصیل کنه ملزم به گذروندن آزمون پزشکی هستن و بدون قبولی در اون آزمون که به زبان آلمانی برگزار میشه عملا امکان ثبت نام وجود نداره. برای شرکت در این آزمون باید از طریق دانشگاه محل تحصیل شون در آلمان اقدام بشه به همین دلیل امکان اقدام از ایران وجود نداره. در وحله اول دانشجویان ایرانی ملزم هستند بعد از گذراندن یک سال تحصیل در دانشگاه ایران وارد دانشگاه های آلمان در رشته های مرتبط با علوم پایه بشن، بعد از فارغ التحصیلی و کسب توانایی کافی در زبان آلمانی می تونن در آزمون پزشکی شرکت کنند. متاسفانه قبولی در کنکور پزشکی در ایران امتیازی برای دانشگاه محسوب نمیشه و توصیه ما شرکت در رشته های زیست شناسی و… هست ۳- دانشگاه های آلمان به طور کلی رایگان هستند و هزینه ناچیزی برای خدمات دانشجویی به عنوان شهریه دریافت می کنند که این مبلغ ممکن هست از ترمی ۳۰۰-۴۰۰ یورو متغیر باشه. بعضی دانشگاه ها حتی این مبلغ رو هم دریافت نمی کنند منتها از الان به هیچ وجه اطلاع دقیق تری نمیشه داد. هزینه زندگی هم طبق تخمین سفارت برای یک زندگی دانشجویی سالانه حدود ۹۰۰۰ یورو هست. در مورد سوال آخر هم باید دید بعد از پذیرش و دریافت ویزای ایشون به چه صورت میشه دراین مورد کمک تون کرد.

  0 0

ملیکا :

سلام من دانشجوی سال دوم شیمی محض از یکی از دانشگاه های دولتی تهران هستم . تا الان تغریبا معدلم ۱۴ و خورده ایه .ولی تحصلی درباره ی زبان آلمانی ندارم.. میخواستم بدونم : ۱- برای مقطع کارشناسی ارشد هم نیاز به آزمون ورودی به زبان آلمانی هست ؟ ۲ – تمکن مالی مناسب برای یک سال زندگی و تحصیل در آلمان چه مقدار تخمین زده میشه ؟ ممنون

  0 0 ارسال پاسخ

سید سجاد موسوی :

سلام با توجه به سوال شما در مورد پذیرش تحصیلی در آلمان :این که در مقطع کارشناسی ارشد حتما باید آزمون ورودی به زبان آلمانی بدهید نیست خیر بستگی به دانشگاه مورد نظر و رشته تحصیلی و زبان که بخواهید در آنجا تحصیل کنید این که انگلیسی باشد یا آلمانی دارد.۲)تمکن مالی مورد نیاز نیز بستگی به شهریه دانشگاه ای که بخواهید تحصیل کنید دارد منتهی هزینه زندگی در آلمان در سال حدود ۹۰۰۰ یورو می باشد.

  0 0

سینا علوی :

با سلام و وقت بخیر.من ۲۹ سالم هست و لیسانس عمران با معدل ۱۶٫۵۳ از دانشگاه ازاد سال ۹۲ گرفتم و ارشد عمران از دانشگاه سراسری با معدل ۱۷ در سال ۹۵ گرفتم.تصمیم دارم تغییر رشته بدم و در رشته mba و یا مدیریت تحصیل کنم.با توجه به اینکه رشته ام غیر مرتبط هست باید در فوق لیسانس دوباره تحصیل کنم.حالا سوالی که دارم اینه ۱-امکان تحصیل رایگان یا نزدیک به رایگان(شهریه کم)در اروپا مثل المان یا سوئد یا کشورهایی که شما کار میکنید وجود داره؟ ۲-گپ تحصیلی مشکل ساز خواهد شد؟ با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان نگرفتم ولی پایه زبانم خوبه و میتونم در عرض چند ماه ۶٫۵ ایلتس رو بگیرم.۳-امکان گرفتن بورس وجود داره؟ (خیلی تمایلی به گرفتن مدرک زبان المانی در شرایط فعلی ندارم، ولی میدونم در اینده لازم خواهد بود)۴-آیا امکان کار کردن به صورت پاره وقت در حین تحصیل (۲۰ ساعت در هفته) با زبان انگلیسی وجود داره یا برای کار پاره وقت هم باید زبان آلمانی بلد بود؟ ممنونم و ببخشید اگر زیاد سوال پرسیدم.

  0 0 ارسال پاسخ

سید سجاد موسوی :

سلام پذیرش تحصیلی برای کشورهای کانادا ،سوئد،ترکیه در خدمتتون هستیم که با توجه به شرایطی که ذکر فرمودید شرایط کلی تحصیلی به صورت این است که شما باید دارای حداقل معدل ۱۴ و دارا بودن مدرک زبان و شرایط سنی و نداتشن گپ تحصیلی مطرح است که گپ تحصیلی تا حدودی با سابقه کار پوشانده خواهد شد و مدرک زبان شما حداقل به آیلتس ۵٫۵ نیازمند می باشید و بله در هنگام تحصیل با توجه به شرایط خاص خود اجازه کار دارید و این که در مورد بورسیه تحصیلی باید شرایط شما توسط کارشناسان تحصیلی ارزیابی شود و سپس راهنمایی های لازم خدمتتون اعلام کنند لطفا جهت مشاور و ارزیابی تحصیلی با دفتر تماس بگیرید.

  0 0

  سی و یک     -     12   =

اخبار رهام

بیشتر >>

خدمات ما

مهاجرت به مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

ثبت شرکت در فرانسه

سه شنبه 25 اردیبشت 1397

بیشتر >>

کشور ها

آلمان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

بیشتر >>

مقالات رهام

شرایط تحصیل در آلمان 2019

یکشنبه 07 مهر 1398

دریافت ویزای کار آلمان

یکشنبه 15 مهر 1397

بیشتر >>

وبلاگ رهام

نکات مهم قبل از مهاجرت

سه شنبه 02 مهر 1398

بیشتر >>