راه های قانونی مهاجرت به آلمان

  • 0 نظر
  • 58 بازدید
  • چهارشنبه 03 مهر 1398

راه های قانونی مهاجرت به آلمان
راه های قانونی مهاجرت به آلمان
5 از 5 بوسیله 1 رای
انواع روش های اخذ اقامت و تابعیت آلمان و قوانین مربوط به اخذ انواع ویزای آلمان در این نوشتار مورد بررسی تخصصی قرار می گیرد.

انواع روش های اخذ اقامت و تابعیت آلمان و قوانین مربوط به اخذ انواع ویزای آلمان در این نوشتار مورد بررسی تخصصی قرار می گیرد. آلمان از جمله  کشورهای مهاجر پذیری است که هر ساله مقصد مهاجرت بسیاری از ایرانیان نیز می باشد. متقاضیان مهاجرت به آلمان با سوالات زیادی از این قبیل مواجه می شوند که روش های قانونی برای اخذ اقامت آلمان کدامند؟ و آیا می توان تابعیت آلمان را به دست آورد؟

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در آلمان از گذشته به خصوص در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از دانشجویان بوده است. دلایل زیادی من جمله نظام تحصیلی رایگان، ارائه خدمات علمی و آموزشی بسیار عالی، امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی و آلمانی، شرایط بسیار خوب کار پس از پایان تحصیل و دلایل دیگری باعث شده است آلمان یکی از اولین انتخاب های مهاجرت و تحصیل باشد. البته توجه داشته باشید که تحصیل به تنهایی نمی تواند منجر به اخذ اقامت دائم آلمان شود و افراد برای تحقق این امر باید پس از پایان تحصیل خود در آلمان استخدام شوند و ویزای خود را به نوع کاری تغییر دهند. فارغ التحصیلان به مدت 18 ماه فرصت دارند که در آلمان بمانند و به جستجوی کار بپردازند در صورتی که نتوانند در این زمان در شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند باید کشور آلمان را ترک کنند.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

فرصت خوبی که در حال حاضر در آلمان وجود دارد تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی و لیسانس بدون قبولی در دانشگاه سراسری ایران است. در واقع دانش آموزانی که دیپلم ۱۲ ساله را در ایران اخذ نموده اند با دارا بودن مهارت زبان آلمانی در سطح B1 یا B2 می توانند دوره ۹ ماهه کالج را در آلمان پشت سر بگذارند و وارد مقطع کارشناسی شوند. دانش آموزانی که مدرک خود را با معدل بالا اخذ نمایند می توانند بدون گذراندن دوره کالج وارد بهترین دانشگاه های آلمان شوند

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

مقطع کارشناسی ارشد در آلمان در بیشتر رشته ها به دو زبان انگلیسی و آلمانی ارائه می شود و دانشجویان می توانند با داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5 به بالا و یا مدرک زبان آلمانی B2 در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل نماید. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز همانند مقطع کارشناسی تقریباً رایگان می باشد و دانشجویان هزینه ای در حدود ۱۵۰ تا ۳۰۰ یورو در هر ترم به عنوان شهریه پرداخت می نمایند.

تحصیل در آلمان در مقطع دکتر

در مقطع دکترا پذیرش با تأیید استاد راهنما انجام می پذیرد و در واقع کسانی می توانند در مقطع دکترا تحصیل نمایند که رزومه تحصیلی خوبی داشته باشند و از نظر استاد راهنما قابل تأیید باشند. همانطور که می دانید تحصیل در مقطع دکترا در آلمان به عنوان شغل پذیرفته شده است و دانشجویان با عملکرد مناسب خود در دانشگاه می توانند حقوق دریافت کنند و هزینه زندگی خود را تأمین نمایند. البته میزان این دستمزد به عملکرد دانشجو بستگی دارد و دستمزد همه دانشجویان به یک میزان نخواهد بود.
مهاجرت به آلمان از طریق کار
مهاجرت کاری به آلمان یکی از بهترین روش های مهاجرتی شناخته شده است و در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای کار آلمان معمولاً روش دیگری به شخص متقاضی توصیه نمی شود. جهت اخذ ویزای کار آلمان دو روش وجود دارد.
اخذ ویزای کار آلمان از طریق پیشنهاد کار یا Job Offer
روش اول اقدام جهت اخذ ویزای کار آلمان با داشتن job offer است. متقاضی در صورتی می تواند از این طریق برای مهاجرت به آلمان اقدام نماید که کارفرمایی در کشور آلمان دعوتنامه ای به جهت استخدام متقاضی ارسال نماید. البته نباید تصور نمود که این روش روشی آسان برای مهاجرت به آلمان است زیرا این امکان برای کمتر کسی وجود دارد. کارفرمای آلمانی در صورتی می تواند برای شخص متقاضی دعوتنامه یا job offer ارسال نماید که شخص مناسبی برای استخدام در شغل مورد نظر در کشور آلمان و کشورهای عضو اتحادیه اروپا وجود نداشته باشد. در واقع شخص خارجی می بایست شرایط استثنایی و خاص برای استخدام در این شغل داشته باشد. جهت اثبات این موضوع کارفرمای آلمانی می بایست ۶ ماه آگهی استخدام صادر نماید که این زمان شامل ۳ ماه آگهی استخدام در کشور آلمان و ۳ ماه آگهی در کل اتحادیه شینگن منتشر می شود.

 

ویزای جستجوی کار آلمان

  راه های قانونی مهاجرت به آلمان -1

روش دوم جهت اخذ ویزای کار آلمان ویزای جستجوی کار آلمان است. در حال حاضر کشور آلمان نیاز خود را به نیروی متخصص اعلام نموده است و افرادی که مهارت قابل توجهی دارند می توانند برای ویزای جستجوی کار در آلمان اقدام نمایند. این ویزا برای مدت ۶ ماه به شخص خارجی تعلق می گیرد این شخص ۶ ماه فرصت دارد که در کشور آلمان حضور داشته باشد و شغل مورد نظر خود را متناسب با رشته تخصصی خود در آلمان بیابد. افرادی که مدرک تحصیلی حداقل لیسانس دارند و سابقه کار اجرایی در زمینه رشته تحصیلی خود دارند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند. البته مهارت زبان انگلیسی و یا آلمانی نیز برای اخذ این ویزا لازم است.

جهت بررسی دقیق تر شرایط کار در کشور آلمان در نمودار زیر روند تغییرات نرخ بیکاری در آلمان در طی سال های اخیر نمایش داده شده است.

 

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

یکی از آسان ترین روش های اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج با یک شخص آلمانی و یا شخص مقیم کشور آلمان است اما باید توجه داشته باشید که امروزه به دلیل سوء استفاده هایی که از این طریق انجام شده است قوانین بسیار سختگیرانه ای در این باب وضع شده است. لذا در حال حاضر تنها افرادی می توانند مهاجرت به آلمان را از طریق اخذ ویزای ازدواج پیش بگیرند که قصد واقعی این امر را ثابت نمایند. در واقع اگر شخصی قصد ازدواج با یک تبعه آلمان و یا مقیم آلمان را داشته باشد می بایست مدارکی همچون عکس های خانوادگی، ایمیل، سند ازدواج، گواهی تجرد و گواهی عدم سوء پیشینه را به سفارت ارائه دهد. شخص تبعه آلمان نیز می بایست ثابت نماید از نظر مالی امکان تأمین همسر خود را در کشور آلمان خواهد داشت. یکی از شرایط خاص و ویژه این امر دریافت دستمزد مکفی برای تأمین معاش دو نفر شخص بالغ در کشور آلمان است. همچنین شخص تبعه آلمان می بایست ثابت نماید سابقه نقض قانون و سوء پیشینه ای در کشور آلمان نداشته است. یکی از مواردی که همسر ایرانی می بایست به آن توجه نماید داشتن مهارت زبان آلمانی در سطح ابتدایی است.
از جمله قوانینی که امروزه از بروز هر گونه سوء استفاده از طریق ازدواج جلوگیری می نماید اعطای پاسپورت به همسر خارجی پس از گذراندن حداقل ۳ سال زندگی مشترک در آلمان است. بنابراین مهاجرت به آلمان از طریق ویزای ازدواج یکی از آسان ترین و در عین حال حساس ترین ویزا ها از نظر دولت آلمان است.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

یکی دیگر از روش های مهاجرت به آلمان، پناهندگی در آلمان است. توجه داشته باشید که به دلیل خطرات این روش، هیچ گونه مشاوره و خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهم. طبق کنوانسیون ژنو اشخاصی که در خاک کشور خود احساس نا امنی و خطر می کنند می توانند از حمایت کشورهایی که عضو این کنوانسیون هستند بهره مند شوند. امروزه با توجه به حجم زیاد پناهنده در سر تا سر دنیا به خصوص در کشور آلمان امکان رد درخواست پناهندگی بسیار زیاد است و کیس های پناهندگی با دقت بسیار بیشتری بررسی می شوند لذا باید توجه داشته باشید این روش به هر بهانه قابل قبول نیست و ریسک زیادی به همراه خواهد داشت. با توجه به خطراتی که امروزه متوجه پناهندگان می شود بر همه واضح و مبرهن است که این روش مردود شناخته شده است و به هیچ وجه از سوی حقوقدانان توصیه نمی شود.
اشخاصی که در آلمان درخواست پناهندگی ارائه می دهند از خدماتی برای گذران زندگی خود برخوردار می شوند. این خدمات شامل پرداخت هزینه های اولیه زندگی من جمله خوراک، پوشاک و مسکن می شود. البته منظور از مسکن مکان هایی است که وضعیت قابل قبولی از جهت بهداشتی و امنیت خاطر ندارند و پناهجویان تا زمان تأیید درخواست پناهندگی خود می بایست این شرایط را پذیرا باشند در غیر این صورت خدماتی از طرف دولت دریافت نخواهند نمود.

 

نظرات خود را بیان کنید

ارسال نظر

  سی و پنج     +     سیزده   =

اخبار رهام

بیشتر >>

خدمات ما

مهاجرت به مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

ثبت شرکت در فرانسه

سه شنبه 25 اردیبشت 1397

بیشتر >>

کشور ها

آلمان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

بیشتر >>

وبلاگ رهام

نکات مهم قبل از مهاجرت

سه شنبه 02 مهر 1398

بیشتر >>