اخذ ویزای تحصیلی

  • 0 نظر
  • 3879 بازدید
  • دوشنبه 17 اردیبشت 1397

اخذ ویزای تحصیلی
اخذ ویزای تحصیلی
5 از 5 بوسیله 1 رای
اخذ ویزای تحصیلی از دیگر خدمات موسسه رهام می باشد که درواقع بعد از اخذ پذیرش تحصیلی دومین گام جهت اعزام دانشجو به خارج از کشور می باشد.

ویزا چیست؟

به طور کلی، ویزا برگه ایست که ضمیمۀ گذرنامه می شود ونشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری با درخواست متقاضی جهت ورود به آن کشور موافقت کرده و متقاضی جهت ورود به آن کشور با در نظر گرفتن اطلاعات

وارد شده در برگۀ ویزا و قوانین آن کشور مشکلی ندارد.

انواع ویزا

نوع ویزا به علت اصلی سفر متقاضی به آن کشور بستگی دارد و هر کشور قوانین خاص خود را جهت اعطای ویزا به متقاضی را دارا می باشد. ویزاهای رایج عبارتند از : ویزای توریستی، تجاری، دانشجویی، اقامتی، کاری و ... لازم است بدانید اکثر ویزاها دارای

یک تاریخ شروع ، یک تاریخ اتمام و یک مدت معین شده جهت اقامت هستند که مسافران باید در نظر داشته باشند که تاریخ سفرشان حتماً بین بازۀ شروع و اتمام ویزا باشد و مدت اقامتشان هم از زمان تعیین شده بیشتر نباشد.

هرکدام ار این ویزاها ممکن است به صورت Single Entry ( یکبار ورود ) ، Double Entry (دوبار ورود ) ویا Multiple Entry (چندبار ورود ) صادر شوند.

1.ویزای توریستی و بازدید تجاری

این ویزا به شما اجازه ی ورود به کشور برای دیدار خانواده و یا انجام کارتان را فراهم می کند و بطور معمول در اعتبار های شش ماهه به متقاضی داده می شود.

  اخذ ویزای تحصیلی -1

۲.ویزای سرمایه گذاری 

در صورتی که کشور شخص متقاضی ویزا با کشوری که برای دریافت ویزا از آن اقدام نموده است دارای معاهده های تجاری و . . . باشند امکان گرفتن این ویزا برای سرمایه گذار ها و کارکنانشان فراهم می شود.

  اخذ ویزای تحصیلی -3

۳.ویزای تحصیلی 

افرادی که به منظور انجام تحصیل در طی یک بازه ی زمانی کشور دیگری را انتخاب میکنند.

  اخذ ویزای تحصیلی -4

۴.ویزای کار 

افرادی که دارای حداقل مدرک  کارشناسی و یا تجربه کاری معادل آن میباشند می توانند برای ادامه حرفه ی خود در کشور مقصد ویزا بگیرند.

  اخذ ویزای تحصیلی -2

۵.ویزای مبادله ای 

این ویزا مخصوص اساتید، پژوهشگران، کارآموزان واجد شرایط، دانشجویان، معلمان ، بازدیدکننده دولتی، مشاور کمپ ، دانشمندان و ... است که در مدتی کوتاه در آن کشور خواهند بود.

6.ویزای شینگن 

براساس عهدنامه ای بنام شینگن 26  کشور مختلف اروپایی مرز های خود را برای یکدیگر آزاد گذاشته اند تا مردمانشان آزادانه با یکدیگر در رفت و آمد باشند.

  مقاله -7

مهاجرت برای تحصیل و ویزای تحصیلی

در اینجا قصد داریم ویزای تحصیلی و در پی آن اقامت تحصیلی یا همان اقامت دانشجویی را شرح دهیم و بگوییم که ویزای تحصیلی به چه نوع ویزایی گفته میشود و برای دریافت ویزای دانشجویی چه مراحلی را باید طی کنیم و به چه مدارکی نیاز داریم

همان طور که میدانید ویزا در واقع اجازه ورود به هر کشوری محسوب میشود . حال اجازه ای که به دانشجویان خارجی داده میشود تا بتوانند در آن کشور به تحصیل ادامه دهند ویزای تحصیلی  گفته میشود .

این ویزا (ویزای دانشجویی ) در کشورهای مختلف با نام های مختلف خوانده میشود مثلا در حوزه شیینگن این ویزا را با نام ویزا D میخوانند . در انگلستان به آن (ویزای دانشجویی ) ویزای tier 4 گفته میشود . در کشور آمریکا ویزای دانشجویی را با نام f1

میشناسند . بنابر این در کشورهای مختلف به ویزای تحصییلی (ویزای دانشجویی ) نامهای مختلفی داده شده است . ولی در واقع باید بدانیم که در همه کشورها منظور اجازه اقامت بلند مدتی هست که به دانشجو یان داده میشود که در آن کشور بتوانند

تحصیل کنند که به آن اقامت دانشجویی یا اقامت تحصیلی گفته میشود .

در برخی کشورها که به طور عمده کشورهای حوزه شینگن را شامل میشود بعد از این که دانشجویان ویزای تحصیلی را اخذ کردند و به کشور مقصد مراجعه کردند پس از کارهای قانونی به فرد کارت اقامت داده میشود که معمولا کارت

اقامت دارای اعتبار یک ساله میباشد و دانشجو میتواند با آن به دفعات به تمام کشورهای حوزه شینگن سفر کند یا به کشور ایران بازگردد. این در حالی هست که بعضی از کشورهای حوزه شینگن مانند سوئد از همان ابتدا برای دانشجویان به جای ویزای

تحصیلی  که به پاسپورت الصاق میشود مستقیما کارت اقامت داده می شود.

در کشورهایی مانند انگلستان نیز ( با اعتبار طول مدت تحصیل ) ویزای تحصیلی را به صورت برچسب به پاسپورت وصل میکنند.حال با توجه به اقامتی که شخص به دست می آورد اقامت دانشجویی می گویند.

در کشور های اتریش و سوئد  ویزای همراهان همزمان با ویزای دانشجو صادر میشود ، ولی در برخی از کشورها ویزای همراهان دانشجو بعد از مدت 2 ماه یا بیشتر زمان نیاز دارد تا برای همراهان وی صادر

شود که بسته به کشور مطبوع شرایط مختلفی دارد. و در ضمن باید یادآور شویم در برخی کشورها برای همراهان دانشجو ویزا صادر نمیشود مانند کشور پرتقال.

همراهان دانشجو در واقع شامل همسر و فرزندان زیر 17 سال میباشد که میتوانند همراه دانشجو در هنگام اخذ ویزای تحصیلی ، اقامت تحصیلی را در کشور مقصد به دست آورند .

مراحل اخذ ویزای تحصییلی

برای اخذ ویزای دانشجویی در ابتدا باید از دانشگاه یا کالج مورد نظر که مورد تایید کشور مقصد میباشد پذیرش تحصیلی اخذ شود . این مطلب بدین مفهوم هست که دانشگاه یا کالج فرد را به عنوان دانشجو بپذیرد و به شخص اجازه تحصیل در دانشگاه یا کالج

داده شود . که در این صورت مدرکی lمبنی بر پذیرش شخص به وی ارایه میشود . حال با در دست داشتن این مدرک شخص میتواند به سفارت مراجعه کند و درخواست ویزای تحصیلی  را بدهد .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی 

برای اخذ ویزای تحصیلی برای کشورهای مختلف مدارک متفاوتی لازم هست و هم چنین چنانچه تحصیل رایگان باشد یا به دانشجو بورس تحصیلی تعلق گرفته باشد مدارک متفاوت میباشد . اخذ ویزای دانشجویی در کشورهایی مانند مالزی بسیار کار ساده ای

است و تنها با ارایه مدارک هویتی و پذیرش تحصیلی خود میتوانید ویزای دانشجویی  را دریافت نمایید . ولی در برخی کشورهای دیگر مانند انگلستان ، آمریکا و یا کشورهای حوزه شینگن علاوه بر مدارک هویتی ومدارک تحصیلی و پذیرش باید مدارکی را به

سفارت ارایه دهید که نشان دهنده توانایی مالی شما برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل تان باشد البته دانشجویانی که بورس تحصیلی را می گیرند و دانشگاه برای دانشجو تحصیل رایگان در نظر گرفته است و یا به دانشجو هزینه زندگی را نیز پرداخت

میکنند نیازی به نشان دادن پرینت بانکی نیست زیرا تحصیل رایگان بوده و در واقع دانشجو از بورس تحصیلی استفاده کرده است .و در ضمن باید مدارکی را به سفارت ارایه دهید که نشان دهنده این باشد که شما دانشجوی واقعی هستید و هدفتان از سفر به

آن کشور تحصیل میباشد .

لازم به یاد آوری هست که آماده کردن این مدارک با توجه به شرایط روز و قوانین در شرایط متفاوت می تواند تغییر کند.

زمان لازم جهت  اخذ ویزای دانشجویی

برای اخذ ویزای دانشجویی وقتی مدارک خود را به سفارت ارایه میدهید تا زمانی که ویزای شما صادر شود مدت زمانی طی میشود که این مدت زمان نیز در کشورهای مختلف متفاوت میباشد . به عنوان مثال زمان لازم برای اخذ ویزای دانشجویی و اخذ اقامت

دانشجویی برای کشور مالزی 15 روز کاری طول می کشد . در صورتیکه که زمان لازم برای اخذ ویزای تحصیلی از کشور انگلستان 15 تا 25 روز کاری زمان ببرد ؛ و یا برای اخذ ویزای تحصیلی از برخی از کشورهای حوزه شینگن مانند اتریش 3 تا 5 ماه زمان صرف

خواهد شد .

در صورتی که به اظلاعات بیشتر نیاز دارید با ما تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

 

 

نظرات خود را بیان کنید

ارسال نظر

  شانزده     -     سه   =

اخبار رهام

بیشتر >>

خدمات ما

مهاجرت به مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

ثبت شرکت در فرانسه

سه شنبه 25 اردیبشت 1397

بیشتر >>

کشور ها

آلمان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

بیشتر >>

وبلاگ رهام

نکات مهم قبل از مهاجرت

سه شنبه 02 مهر 1398

بیشتر >>