از چه طریقی برای مهاجرت اقدام کنیم؟

  • 0 نظر
  • 2557 بازدید
  • دوشنبه 17 اردیبشت 1397

از چه طریقی برای مهاجرت اقدام کنیم؟
از چه طریقی برای مهاجرت اقدام کنیم؟
4.64 از 5 بوسیله 7 رای
مهاجرت به کشورهای دیگر به چندین طریق صورت میگیرد 1- از طریق ازدواج( باید آن شخصی را که قصد ازدواج با آن را دارین مقیم آن کشور باشد) . 2-از طریق سرمایه باید یه میزان سرمایه مشخصی برای سرمایه گذاری داشته باشید. 3-از طریق کاری باید آن کشور نیازمند دانش شما باشد. 4-از طریق محصل بودن در یک کشور میتوان اقامت رو در آن کشور بدست آورد. البته ویزای E2 یک ویزای غیر مهاجرتی هست که به افرادی به شرایط خاصی داده میشود

ازدواج

کسانی که میخواهند از طریق ازدواج اقدام کنند باید آن شخصی را که در نظر دارندشهروند آن کشور باشد و پاسپورت آن کشور را داشته باشد  و حتما مدرکی دال بر اینکه این دو نفر با هم همسر هستند داشته باشند(به عنوان مثال عقد نامه).

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال ، از روزی که همسر اقامت دائم خود را دریافت نموده است ، در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد شد.

  ازدواج -1

سرمایه گذاری

از آن جا که سرمایه گذاران کمک شایانی در رشد اقتصاد کشور می کنند، این کشور ها نیز مزیت های اقتصادی به سرمایه گذاران می دهند. از جمله این مزیت ها می توان به تخفیف دادن در مالیات ها و فراهم کردن امکان زندگی ، کار و تحصیل برای خانواده ی سرمایه گذاران اشاره کرد. برای جذب سرمایه گذاران بسیاری از کشور ها در ازای سرمایه گذاری و کمک اقتصادی ، به سرمایه گذاران اقامت دائم و شهروندی می دهند.برای گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری، با توجه به کشور مقصد دو حالت امکان پذیر می باشد. در حالت اول فرد سرمایه گذار در ابتدا ویزای سرمایه گذاری (ویزای طلایی) دریافت می کند، سپس بعد از چند سال، می تواند برای گرفتن پاسپورت و شهروندی اقدام کند. اما در حالت دوم به صورت مستقیم پاسپورت کشور مقصد را دریافت می کند.  سرمایه گذاری -1

کاری

برای بدست آوردن اقامت در یک کشور از طریق  کار باید این را در نظر گرفت که اون کشور  به تخصص و دانش شما نیاز دارند و آیا میتوانید در شرایطی بهتر از وضعیت فعلی تون اونجا زندگی کنید یا خیر. بعنوان مثال تقریبا در اغلب نقاط دنیا به متخصصین IT در حوزه های مختلف نیاز هست اما اروپا در حال حاضر بشدت کمبود نیروی متخصص در این حوزه دارد . شرایط لازم برای مهاجرت از طریق کار و سرمایه‌گذاری عبارت است از:

1 – سرمایه گذار باید حداقل دارای یک میزان  مشخصی سرمایه باشد.
2 – شخصی که از طریق سرمایه گذاری قصد اخذ اقامت در کشور دیگر را دارد، باید ظرف پنج سال گذشته، حداقل به مدت دو سال تجربه‌ی مدیریتی داشته باشد که کم و کیف این امر را می‌توان با مراجعه به مشاوران مهاجرتی در آن کشور اطلاعات لازم را دریافت کنند.
3 – در بعضی از کشورها پس از اینکه شرایط مهاجرتی شخص متقاضی مورد پذیرش قرار گرفت، وی می بایست مبلغی مشخص را برای زمان مشخصی در اختیار آن کشور قرار دهد.  کاری -1

تحصیلی

بعضی کشورها به دنبال جذب نیرو، پس از تحصیل در رشته های خاصی هستند. که با توجه به نیاز جامعه به کار ، شرایط کار ، تجربه حرفه ایی متفاوت می باشد. اروپا با سایقه ی طولانی در آموزش هدف بسیاری برای ادامه تحصیلات و مهاجرت می باشد. تحصیل در اروپا از لحاظ های دیگر مثل شرایط کار ، سرمایه گذاری و غیره نیز جذابیت هایی برای افراد دارد. شرایط تحصیل در اروپا بسته نوع رشته و هدف آتی زندگی کاملاً متفاوت است. از مهم ترین و جذاب ترین مسائل جهت تحصیل در اروپا ، رایگان بودن و ارزان بودن تحصیل در اکثر کشورهای اروپایی است.تحصیل در اتریش ، آلمان ، نروژ و فرانسه به صورت رایگان و کشورهایی مثل اسپانیا ، ایتالیا ، پرتغال ، سوئد و غیره با صرف هزینه های بسیار کم و ارزان امکان پذیر است.  تحصیلی -1

ویزای E2

ویزای E2 یک ویزای غیرمهاجرتی است که به افراد علاقمند سرمایه گذاری در آمریکا اجازه می دهد برای مدیریت سرمایه گذاری خود به آمریکا سفر و آنجا زندگی کنند. بطور خلاصه شما با خرید یک بیزینس موفق و ارایه طرح توجیه اقتصادی متوانید درخواست خود را برای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری E2 به سفارت آمریکا در کشور های همسایه ارسال کنید.ویزای سرمایه گذاری E2 یکی از راههایی است که با مقدار کمتری از سرمایه وارد آمریکا شوند و پس از کسب تجربه بیشتر اقدام به سرمایه گذاری در پروژه های EB-5 نمایند. نکته قابل توجه دیگر در خصوص ویزای E2 آنست که ویزای E2 گرین کارت نیست و به طور مستقیم به اخذ گرین کارت ایالات متحده آمریکا منتهی نمی شود  اما این امکان وجود دارد که با سرمایه گذاری در بیزینسهایی که امکان گسترش آن در آینده وجود دارد، سرمایه گذار به طور پله ای بیزینس خود را گسترش داده و ضمن اثبات توانایی خود برای کسب درآمد و رسانیدن منفعت به اقتصاد آمریکا (مثلاً با ایجاد شغل) از طریق برنامه EB5 نسبت به درخواست گرین کارت اقدام نماید.  ویزایE2 -1

نظرات خود را بیان کنید

ارسال نظر

  -     سی و سه   =   بیست و دو  

اخبار رهام

بیشتر >>

خدمات ما

مهاجرت به مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

ثبت شرکت در فرانسه

سه شنبه 25 اردیبشت 1397

بیشتر >>

کشور ها

آلمان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

بیشتر >>

وبلاگ رهام

نکات مهم قبل از مهاجرت

سه شنبه 02 مهر 1398

بیشتر >>