مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی برای خارجی‌ها در کشور فرانسه

  • 0 نظر
  • 2425 بازدید
  • دوشنبه 17 اردیبشت 1397

مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی برای خارجی‌ها در کشور فرانسه
مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی برای خارجی‌ها در کشور فرانسه
3.6 از 5 بوسیله 5 رای
مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی برای خارجی‌ها در کشور فرانسه یکی از انواع مجوز است که روش های متفاوتی برای اخذ آن وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک میپردازیم .

در صورت داشتن مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی در فرانسه ، علاوه بر زندگی در این کشور ، قادر به کار در فرانسه نیز خواهید بود البته بدون نیاز به اخذ مجوز یا اجازه کار .

روش اخذ این مجوز با توجه به شرایط شما  مثل داشتن یک همسر یا فرزند فرانسوی متفاوت خواهد بود که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت .

برای درخواست مجوز میبایست ۲ماه پیش از پایان اعتبار ویزا اقدام نمایید چراکه بعد از پایان اعتبار ، ملزم به پرداخت هزینه دوباره جهت دریافت ویزای قانونی خواهید بود .

مدارک زیر را تهیه کرده و جهت درخواست مجوز به حوزه استانداری محل اقامت خود در فرانسه مراجعه نمایید :

  • ویزای بلند مدت
  • گذرنامه(صفحات مربوط به وضعیت مدنی به همراه مهر و تاریخ اعتبار )
  • گواهی تولد با جزئیات خانوادگی
  • گواهی اقامت حداقل ۳ماهه
  • ۳قطعه عکس

در پایان رسیدی دریافت خواهید کرد تا هنگام تحویل مجوز آن را ارائه دهید .مجوز توسط حوزه استانداری(همانجایی که درخواست دادید) به شما تحویل داده خواهد شد چنانچه پس از گذشت ۴ماه پیامی مبنی بر دریافت مجوز دریافت نکردید درخئاست شما رد شده است .

اعتبار مجوز اقامت موقت یک سال خواهد بود که میتوانید اقدام به تمدید آن نمایید. برای تمدید این مجوز ۲ ماه قبل از پایان اعتبار ، درخواست مجوز اقامت چند ساله ( با ۲ سال اعتبار ) نمایید  . پس از ۳ سال اقامت  میتوانید ۲ ماه پیش از انقضای مجوز ، درخواست مجوز اقامت ۱۰ساله نمایید .   

 

مجوز اقامت زندگی تک نفره و خانوادگی از طریق ازدواج

اگر میخواهید از طریق ازدواج با یک همسر فرانسوی اقامت زندگی تک نفره یا خانوادگی بگیرید همسر شما باید یکی از دو شرط زیر را داشته باشد .

  • تابعیت فرانسوی داشته باشد (بهترین مسیر برای اخذ اقامت زندگی که ممکن است ۶ الی ۱ سال به طول انجامد )
  • اقامت دائم یا موقت فرانسه را داشته داشته باشد

در حالت اول یعنی زمانی که همسر شما تابعیت فرانسه را دارد باید مواردی را با ارائه مدارک معتبر نزد دولت فرانسه به اثبات برسانید مثل رابطه حقیقی و پایدار بین زوجین و اینکه برای زندگی به اندازه کافی وضعیت مالی مناسبی دارید(یا شما یا همسرتان)

شما اینگونه اقامت دائم در فرانسه را میگیرید و حتی میتوانید با طی مراحلی اقدام به گرفتن تابعیت فرانسه نمایید.
اگر اقامت دائم فرانسه را دارید و میخواهید از طریق ازدواج اقدام به گرفتن تابعیت فرانسه کنید باید یکی از شرایط زیر را دارا باشید :

  • ۴ سال از زندگی شما و همسرتان گذشته باشد .
  • خارج از فرانسه زندگی میکنید ولی نام و مشخصات همسر شما باید در اداره فرانسوی های مقیم خارج ثبت شده باشد .
  • اگر در خارج از فرانسه ازدواج کرده اید ، ازدواج شما باید در اداره ثبت مدنی فرانسه به ثبت برسد .

لازم به ذکر است در صورتی که اجازه اقامت موقت را کسب کرده اید ، اعتبار این اقامت موقت ۱ سال بوده و میتوانید به تمدید آن نیز اقدام کنید .
درحالت دوم یعنی اگر همسر شما اقامت دائم فرانسه را داشته باشد و بخواهید از این طریق اقامت زندگی خانوادگی فرانسه را بگیرید مدت زمان بیشتری یعنی تقریبا حدود 4 سال طول خواهد کشید و در این مسیر نیز باید مواردی چون توانایی مالی کافی جهت اداره زندگی مشترک را با ارائه مدارک معتبر ، نزد دولت فرانسه به اثابت برسانید .

  مجوز اقامت زندگی تک نفره  -1

مجوز اقامت از طریق تولد فرزند

از مسیر ازدواج برای گرفتن اقامت فرانسه که بگذریم داشتن فرزند فرانسوی راهی دیگر برای این کار است . البته باید توجه داشته باشیم که آیا فرزند ما طبق قوانین فرانسه تابعیت فرانسه را دارد یا خیر؟
اکر فرزند شما در خاک فرانسه به دنیا امده باشد درحالی که پدر و مادر وی فرانسوی نیستند با داشتن شرایط زیر تابعیت فرانسه را دارد .

  • شخص بدون تابعیت باشد .
  • به ۱۸ سالگی رسیده باشد و از ۱۱سالگی به مدت ۵ سال در فرانسه اقامت داشته باشد .
  • درخواست به دولت فرانسه در سن ۱۶سالگی ، مشروط بر مقیم بودن در فرانسه .
  • تقاضای والدین وی در سن ۱۶ سالگی ، مشروط بر مقیم بودن در فرانسه .
  • نوزادی که قبل از اول ژانویه ۱۹۹۴ در خاک فرانسه متولد شده باشد .
  • در صورتی که نوزادی بعد از اول ژانویه ۱۹۹۴ متولد شده باشد میتواند در سن ۱۸ سالگی جهت اخذ تابعیت و اقامت در فرانسه اقدام نماید .

حال اگر مطمئن هستید که فرزند شما تابعیت فرانسه را دارد اقدام به انجام مراحل زیر کنید :
مدارک زیر را تهیه کنید :

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی عدم سابقه کیفری
  • گواهی اشتغال
  • گواهی پرداخت مالیات
  • گواهی تولد فرزند و عقدنامه پدر و مادر

سپس به دفاتر مربوطه مراجعه کنید و فرم درخواست مجوز را پر نمایید .
شما باید تا حدودی با زبان فرانسوی آشنا باشید زیرا مصاحبه ای به زبان فرانسوی با شما میشود که باید به آن تسلط داشته باشید .
بعد از انجام مراحل فوق حدود ۱ سال زمان میبرد تا درخواست شما از طرف دولت فرانسه پاسخ داده شود .

  مجوز اقامت از طریق تولد فرزند -1

اعلام بیماری یا از کار افتادگی

اگر دارای شرایط زیر میباشید میتواید از این بند استفاده کنید :

  • از یکی از مراکز فرانسوی ، مدرک بیماری یا از کار افتادگی داشته باشید .
  • ناتوانی حداقل ۲۰ درصدی

با ارائه گواهی ناتوانی حداقل ۲۰درصد و گواهی یک ارگان فرانسوی مبنی بر پرداخت حقوق از کار افتادگی یا بیماری ، به همراه مدارکی که در ابتدا ذکر شد اقدام به اخذ مجوز اقامت فرانسه نمایید .

  اعلام بیماری یا از کار افتادگی -1

شخص بدون ملیت یا تحت حمایت متمم

در صورتی که بدون ملیت هستید و یا تحت حمایت متمم قرار گرفته اید با ارائه گواهی OFPRA نسبت به وضعیت نداشتن ملیت یا تحت حمایت متمم ، به همراه مدارکی که در ایتدا گفته شد اقدام نمایید .

 

افراد زیر سن قانونی 

اگر دارای یکی از شرایط زیر هستید :

  • قبل از 13 سالگی خارج از نظام خانواده وارد کشور فرانسه شده اید و به طور طبیعی از این سن با یکی از والدین زندگی کرده 
  • اهل کشور تونس هستید و پیش از 10 سالگی وارد کشور فرانسه شده اید
  • در شرایط خاص و حداکثر تا 16 سالگی به کانون Ase ( کانون کمک به اجتماعی به کودکان) سپرده شده اید.
  • در کشور فرانسه به دنیا آمده اید و حداقل 8 سال به طور مستمر در این کشور سکونت داشته اید و تا سن ده سالگی حداقل پنج سال سابقه تحصیلی دارید.

مدارکی جهت اثبات سکونت در فرانسه مانند: ثبت نام در یک مرکز آموزشی، گزارش های مدرسه، مدارک اداری و ... را برای ارائه تهیه نمایید .

   افراد زیر سن قانونی  -1

 

نظرات خود را بیان کنید

ارسال نظر

  6     +   =   سی و دو  

خدمات ما

مهاجرت به مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

ثبت شرکت در فرانسه

سه شنبه 25 اردیبشت 1397

بیشتر >>

کشور ها

مجارستان

دوشنبه 17 اردیبشت 1397

بیشتر >>

وبلاگ رهام

نکات مهم قبل از مهاجرت

سه شنبه 02 مهر 1398

بیشتر >>